Reparatii

reparatii-bijuterii-2

Reparatii, Reconditionari Si Restaurari De Bijuterii. Noi, cei de la Diamann by Holdmann, suntem un important furnizor de servicii de reparații si reconditionari de bijuterii. Indiferent dacă reparația dumneavoastra este simplă sau complexă, noi, specialistii in bijuterii si diamante, o tratam cu respect, grijă si maxima atentie. Ca Bijutier Profesionist cu o vechime de peste 35 de ani în domeniu, sunt pregatit, impreuna cu echipa mea, pentru a face față aproape oricărei reparații a pieselor fine de bijuterii. Avand experiența și pregatirea necesara de a vă aduce bijuteria dumneavoastra „înapoi la viata”.

In momentul preluarii bijuteriei pentru reparatie, inspectam cu multa atentie obiectul, identificam problemele aratate de client, si totodata informam daca descoperim o uzura accentuata a bijuteriei, deteriorare sau probleme ascunse ale metalelor si pietrelor mai putin vizibile ochiului liber. Pentru bijuteriile vechi, moștenire sau antice cu probleme majore, oferim servicii de reconditionare si restaurare complexe. Este o provocare dar si o satisfactie profesionala cand ne putem aduce aportul la salvarea unei bijuterii de epoca, care a incantat privirile mai multor generatii, si poarta o poveste in spate.

reparatii-bijuterii
65387418_2295833953857205_3904442794701225984_n
Diamann by Holdmann combină tehnicile clasice de reparat bijuterii cu cea mai inovativa tehnologie a secolul XXI, care permite efectuarea de suduri, fixari cu un nivel remarcabil de precizie. Sudura cu Laser, si Microsudurile Puls Arc, permite să reparam chiar și cele mai delicate piese fără a afecta pietrele prețioase sau detaliile. Chiar daca bijuteria dumneavoastra nu prezinta probleme, noi oferim intretinere periodica, finisare, lustruire, rodinare la inele, verighete, inele de logodna, cercei, lanturi, coliere si bratari cu perle, dar si la mici obiecte de decoratiuni din metal pretios. Pentru a beneficia de serviciile noastre de lux, echipa Diamann by Holdmann va asteapta la Atelier.

Va prezentam cateva reparatii si reconditionari de bijuterii: