Manufactura

Am pasit prima data intr-un atelier de bijuterie in anul 1983, unde ulterior am invatat si am lucrat cu cei mai buni bijutieri si orfevrieri ai vremii, din Cluj, continuatori ai celei mai pure traditii de manufacturare a metalelor pretioase!

Am parcurs pas cu pas toate treptele de formare profesionala, iar in anul 1996 am deschis primul meu atelier, care si in ziua de astazi se afla in aceeasi loc, la aceeasi adresa.

In decursul anilor am realizat nenumarate lucrari de referinta de la verighete, inele de logodna, cercei, coliere, si mici obiecte de decoratiuni si podoaba din metale pretioase.

Acestea au fost create si realizate respectand cateva valori ESENTIALE, care de la inceput m-au ghidat in acest domeniu: profesionalism, calitate si respect. Aceste 3 principii sunt valorile esentiale de care se leaga toata activitatea mea. 

Mi-am adus contributia la repararea – reconditionarea/restaurarea a multor bijuterii vechi, de epoca, si a diverselor obiecte din metale pretioase care si-au reluat locul binemeritat in muzee, colectii private, case de licitatii sau pe altarul bisericilor pentru a servi in continuare .

In ultimii zece ani, firma noastra s-a transformat intr-o Intreprindere Familiala, unde impreuna cu sotia si cu un colectiv restrans, dar toti foarte buni profesionisti, dorim sa oferim inele de logodna, verighete, servicii profesionale de reparatii, reconditionare si restaurare de bijuterii, toate faurite cu drag, profesionalism, experienta si bazat pe cele trei valori enumerate mai sus.